Ilmoittautuminen

Ilmoittaudun NiceTRAIL – kuntotapahtumaan 25.8.2019.

Tapahtumajärjestäjällä ei ole vakuutusta osallistujille, joten huolehdithan, että oma tapaturmavakuutuksesi on kunnossa. Ilmoittautumalla hyväksyt sen, että tapahtumasta kuvattuja kuvia käytetään tämän tapahtuman markkinoinnissa.

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen saat ilmoittamaasi sähköpostiin maksuohjeet osallistumismaksulle, joka on 31.7. asti 15 euroa ja sen jälkeen 23.8. asti 20 euroa (maksukuitti mukaan tapahtumapaikalle) ja paikanpäällä 25 euroa. Tampereen Pyrinnön jäsenille 10 euroa, jäsenkortti näytettävä numerolappua haettaessa. Juoksija- ja opiskelijakorteilla aina 15 % alennus, kortti näytettävä numerolappua haettaessa. Samaan sähköpostiosoitteeseen saat myös tapahtuman ohjeet elokuussa. Maksettua ilmoittautumismaksua ei palauteta ilman lääkärintodistusta.

Kerättyjä tietoja käytetään NiceTRAIL-tulospalvelun tietokannan tuottamiseksi ja niitä säilytetään tämän sivuston palvelimella. Tiedot poistetaan kilpailun jälkeen loppuvuoden aikana mikäli et ole sallinut tapahtumaan liittyvää sähköpostimarkkinointia. Kilpailun tuloksiin tietoja jää näkyviin.

Selaimesi ei tue JavaScriptiä!

Kokeile toista selainta, jos tämä viesti ei häviä.